Szövegelemzés & szövegírói tanácsadás Benedek Gergővel

Saját cikk vagy blogbejegyzés szövegelemzése és testreszabott szövegíró szaktanácsadás. Betekintést kapsz egy szemléletmódba és munkamódszerbe, amit követve magas színvonalon tudsz megírni bármilyen szöveget.

Gergőről...

StartUp-kommunikációs szakértő, tartalommarketing-specialista. Diplomás kommunikációs szakember, nagyjából 20 éve foglalkozik szövegírással, volt már újságíró, dolgozott a kormányzati szférában EU-s projektkommunikáción, volt kreatív ügynökségben social media manager és copywriter. Hat éve szabadúszó, jelenleg leginkább bloggerként és stratégaként dolgozik magyar startupok és kreatív cégek kommunikációján. A permakultúra, egy fenntartható emberi környezetet teremtő tervezési rendszer nagykövete, jelenleg a szabadúszást az önellátó kertészkedéssel ötvöző életformát teszteli a Börzsöny egyik völgyében.

Tanácsadói tevékenységével az a célja, hogy a hazai marketing-szövegírás területére behozza a profi szakírói szempontokat is, amelyekkel jelentős hozzáadott értéket tudnak generálni ügyfeleiknek a szövegírók. 2018-ban két társával elindította a FreelancerBlog-ot, az első, magyar nyelvű, kifejezetten szabadúszóknak szóló online magazint. Gergő a projekt tartalomért felelős alapítótagja, már közel 100 cikkük jelent meg a témában és számos rendszeres eseményt szerveznek. Több száz szabadúszóval tartják a kapcsolatot, 2020-ban pedig elindították a 12 hónapos tagsági programukat, hogy elősegítsék a tanulást, fejlődést, tudásmegosztást és együttműködést.

Mit tartalmaz a tanácsadás?

Saját írás szövegelemzése. Ami lehet blogposzt, cikk, vagy egy hosszabb social poszt, legalább 600 szóban. Ezt elemezve összeszedjük az emlékezetes, jó szöveg legfontosabb tulajdonságait.

Személyre szabott szövegírói tanácsadást kapsz: akár a vállalkozásod építéséhez van szükséged a szövegírói tudásra, akár a magas színvonalú munkára képes szövegírók iránti egyre erősebben jelentkező igényt használnád ki.

Itt nem “tippeket”, “trükköket” és “hackeket” kapsz, hanem betekintést egy szemléletmódba és munkamódszerbe, amit követve nagyon magas színvonalon tudsz megírni bármilyen szöveget a hirdetéstől a teljes weboldal szövegezésig.

Mennyibe kerül?

A 60 perces tanácsadás ára 20.000 Ft, melyet a xmas50 kuponkód használatával 50% kedvezménnyel, 10.000 Ft-ért vásárolhatsz meg a FreelancerBlog oldalán. Sikeres tranzakciót követően maximum 48 órán belül a vásárláskor megadott email címeden felvesszük veled a kapcsolatot és egyeztetjük a tanácsadás időpontját és helyszínét.

A befolyt összeg 10%-át az Ökumenikus Segélyszervezet Kapaszkodó Programjának ajánljuk fel, melynek keretében hátrányos helyzetű, mélyszegénységben élő vagy egyéni fejlesztést igénylő magyar gyerekek különböző fejlesztő foglalkozásokon és közösségi programokon vehetnek részt.